Profilul mâner Grafit este caracterizat prin eleganța pură

Profilul mâner este foarte important pentru un sistem de glisare la ușa culisantă a dressingului. De acel profil depinde eleganța întregii construcții dar și imaginea ei. Cu alte cuvinte putem spune că acest profil poate da un stil. 

Profilul grafit este disponibil doar pentru sistemul GLASSPAL PREMIUM. El are dimensiunea standard de 5 metri dar se pot face tăieri la 2 metri, 2,5 metri și 3 metri în funcție de solicitările clientului pentru dressingul pe care îl are în lucru. Practic acesta poate cumpăra 5 metri liniari tăiați la 2,5 metri de exemplu și folosi aceste profile pentru un singur dressing. Avantajul dat de sistemul GLASSPAL anume acela de a avea profile verticale interschimbabile pentru dreapta și stânga ne oferă acesată posibilitatea de abordare.

Folosirea culorii grafit la mânerele Atena Premium și Cronos Premium  crează dressingului final o eleganță aparte. Culoarea sa poate fi ușor integrată într-o paletă largă de nuanțe și culori de pal sau de sticlă iar ușa culisantă care folosește acest profil de mâner se va caracteriza printr-o estetică deosebită. 

Puteți vedea profilele mâner aici. 
 

Distribuie:

Componente GLASSPAL

Articole

Sisteme de glisare pentru usi culisante