Tipuri de mobilier

Construcția de mobilă nu este simplă 

Mulți oameni consideră că este simplu să faci mobilă. Ei bine pentru cei care știu acest lucru este ușr dar pentr ucei care doresc să își facă singuri mobilierul este mult mai greu. 

E nevoie de a înțelege noțiuni legate de prelucrare de PAL, noțiuni tehnice legate de sistemele de glisare sau de închidere, noțiuni de desen tehnic. Practic totul se face prin calcul. 

Mobilierul la comandă 

Mobilierul făcut la comandă este o soluție optimă pentru cei care doresc ca mobila lor să arate exact ca în imaginația lor. Soluțiile oferite de mobilierul făcut la comandă sunt practic infinite. Este adevărat că o mobilă făcută la comandă este în general mai scumpă. Soluțiile tehnice pot fi revoluționare, culorile pot fi unicat iar timpul de muncă este de cele mai multe ori un factor care contează. 

Mobilier standard 

Mobilierul standard este mobilierul gata făcut pe care îl gîsiți la vânzare în magazinele de mobilă. Caracteristicile lui principale sunt legate de preț, de disponibilitatea imediată și de producția de serie mare. Cu alte cuvinte puteți vedea același dormitor și la un prieten sau aceeași bucătărie la prietena soției. Acest tip de mobilier este vândut de marile rețele de magazine de mobilă.

Mobilierul tip do you self 

În ultimul timp cunoaște un mare succes de piață mobilierul de tip do you self. Cu alte cuvinte poți cumpăra de la un mareretailer mobila pe care o dorești dar ea nu este montată. Aveți pachete unde găsiți tot ce vă trebuie pentru a vă construi acasă singuri mobilierul. Prețul este cel mai important criteriu al acestui tip de mobilă. Este cea ma iieftină dar și cea care rezistă cel mai puțin. Materialele folosite nu sunt dintre cele mai solide iar lipsa unor abilități tehnice vă poate spulbera visul de a vă vedea mobila visată montată. 

 

Distribuie:

Componente GLASSPAL

Articole

Sisteme de glisare pentru usi culisante